Shout Box

Who's Online
0 registered (), 9 Guests and 3 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Page 1 of 2 1 2 >
Topic Options
#43853 - 03/29/09 05:41 AM Lost/Found not working?
Elwood54 Offline
journeyman

Registered: 10/11/05
Posts: 73
Loc: NYC
Any one else experiencing this? Thanks.

Top
#43864 - 03/30/09 12:08 AM Re: Lost/Found not working? [Re: Elwood54]
KathyS Offline
member

Registered: 01/10/08
Posts: 196
Loc: NY, USA
Yeah, it's not working for me, either.

Top
#43865 - 03/30/09 12:41 AM Re: Lost/Found not working? [Re: KathyS]
Dillbag Offline
old hand

Registered: 05/02/06
Posts: 1130
Loc: "The Town"
It's not working for anyone... update to UBB probably broke it...
_________________________
...anethum graveolens cucumis sativus!

Top
#43884 - 03/30/09 05:34 PM Re: Lost/Found not working? [Re: Dillbag]
MarcC Offline
Carpal Tunnel

Registered: 07/10/00
Posts: 3532
It might be easier to just list the few features that actually do work on the site.
_________________________
- Marc

Top
#43885 - 03/30/09 06:00 PM Re: Lost/Found not working? [Re: MarcC]
oenophore Online   confused
Carpal Tunnel

Registered: 09/24/01
Posts: 5967
Loc: 212 land
I wouldn't go as far as MarcC, but it seems that these "upgrades" upgrade the condition of the site from SNAFU to TARFU.
_________________________

Top
#44240 - 04/16/09 10:12 PM Re: Lost/Found not working? [Re: KathyS]
oenophore Online   confused
Carpal Tunnel

Registered: 09/24/01
Posts: 5967
Loc: 212 land
Here it is:


Top
#44248 - 04/17/09 04:39 PM Re: Lost/Found not working? [Re: oenophore]
KathyS Offline
member

Registered: 01/10/08
Posts: 196
Loc: NY, USA
I have nothing on the left side of my screen. Just a big orange box. All the green bars and the light orange box, and their contents are missing. I am using Windows Explorer, if that matters. JenRed and Aya seem to have the same problem, from their shout box posts. The white box in the middle, and the stuff on the right looks like the pic above.

Kathy

Top
#44250 - 04/17/09 05:58 PM Re: Lost/Found not working? [Re: KathyS]
quanto_the_mad Offline
Carpal Tunnel

Registered: 05/14/02
Posts: 2628
Loc: brooklyn
See, missing everything on the left (IE7) and there's a blank box to the right. Not sure what that is.





In Firefox 3, I get everything to the left, and no blank box to the right.





Edited by quanto_the_mad (04/17/09 06:05 PM)
_________________________


Top
#44251 - 04/17/09 06:40 PM Re: Lost/Found not working? [Re: quanto_the_mad]
KathyS Offline
member

Registered: 01/10/08
Posts: 196
Loc: NY, USA
Yes, my home page looks like the top photo. I think I have IE7.

Top
#44252 - 04/17/09 07:32 PM Re: Lost/Found not working? [Re: KathyS]
oenophore Online   confused
Carpal Tunnel

Registered: 09/24/01
Posts: 5967
Loc: 212 land
There's no software like old (IE6) software! cool
_________________________

Top
Page 1 of 2 1 2 >


Moderator:  webmaster 
Sponsored